Marcus Larsson ny CFO på Bluewater

Bluewater, världsledande inom innovativ vattenreningsteknik, har utsett Marcus Larsson till Chief Financial Officer. Han tillträder omgående.

I rollen som CFO kommer han att ansvara för koncernens ekonomistyrning. Detta inkluderar bland annat ansvar för redovsining, ekonomiprocesser, upphandlingar med leverantörer, budgetarbete, resultatrapportering m.m.

Marcus Larsson kommer närmast från Ernst & Young där han arbetat i sju år som auktoriserad revisor med ansvar för medelstora och stora företag inom olika branscher. Främst relaterat till företag inom tillverkningsindustrin, konsumentprodukter och private equity ägda bolag. På sin fritid ägnar han sig gärna åt olika sporter som längdskidåkning, utförsåkning, löpning och beachvolley.

-Det är väldigt spännande att börja på Bluewater i en tid av stark expansion, säger Marcus Larsson. Jag brinner för entreprenörsföretag som Bluewater eftersom deras produkter kan förändra människors liv.

-Jag ser fram emot att vara delaktig i Bluewaters fortsatta tillväxt. De fantastiska medarbetarna utvecklar otroligt innovativa produkter och det ska bli så roligt att arbeta med dem.

-Vi är mycket glada över att få Marcus Larsson som vår nye CFO, säger Bluewaters VD, Erik af Ugglas. Han tillför omfattande erfarenhet från den kommersiella sektorn, är en mycket bra ledare och en person som drivs av sina värderingar. Marcus blir en tillgång i vårt team och vi ser fram emot att arbeta med honom.

För mer information, kontakta kommunikationschef David Noble, tfn +44 7785 302 694 eller david.noble@bluewatergroup.com