Adam Paulsson, svensk simstjärna sponsrad av ​Bluewater, är förväntansfull inför vad som kommer att ske härnäst

Adam Paulsson sätter nytt svenskt rekord och kvalar in till Europeiska Mästerskapen i Glasgow

Stockholm, 11 April 2018 – Med våren i antågande är Adam Paulsson, svensk simstjärna sponsrad av Bluewater förväntansfull inför vad som kommer att ske härnäst.

Under helgen gick Swim Open Stockholm av stapeln. Det var den tredje upplagan av eventet, som hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm, och simmare från 30 olika länder deltog. Adam Paulsson var på plats för att försöka kvala vidare till Europeiska Mästerskapen i Glasgow i sommar.

”Jag är mycket nöjd med helgen, de sista dagarna gick riktigt bra. Min största insats var att jag satte nytt svenskt rekord på 400 meter medley med tiden 4.18,09. Mina andra två lopp, 400 meter frisim och 200 meter frisim, gick också bra, men jag hade gärna velat ha lite bättre tider. Men, det får helt enkelt bli till sommaren. Nu är jag rätt sliten och trött men har en veckas semester innan hårdträningen börjar inför EM i Glasgow, så det känns bra med lite vila.” säger Adam.

Adam tog sig vidare i två av kvalen och kommer därför att tävla i både 400 meter frisim och 400 meter medley under EM.

Anders Jacobson, medgrundare till Bluewaters moderbolag Blue AB, berättar: ”Adam har återigen bevisat att han är i god form och att han är på god väg att nå sitt långsiktiga mål – att vara med i OS i Tokyo 2020. Bluewater ser fram emot att se hans kommande utveckling, inte bara inom sporten utan även som förebild för yngre atleter med hans hälsosamma och miljövänliga livsstil.”

För mer information, vänligen kontakta, Sabina Erlingson, Digital Media, Marketing & PR Specialist, +46 709 54 55 72 eller sabina.erlingson@bluewatergroup.com